We are hiring!.

Posted on november 18th, 2014

Gezocht:
Super Student met Talent voor een Uitdagende Social Media praktijkstage bij creatief bureau in Amsterdam.

Wij zijn Treat:
Treat Amsterdam is een creatief bureau dat gevestigd is in de Amsterdamse Pijp. Wij zijn gespecialiseerd in concept en show. Onze jarenlange ervaring in de entertainment en evenementen wereld, heeft ertoe geleid dat wij in staat zijn vooruitstrevende concepten te ontwikkelen voor de entertainment industrie. Enkele grote projecten uit onze portfolio van de afgelopen periode zijn bijvoorbeeld Dance Valley en het Edison Pop Gala 2014.

Wat zoeken we:
Wij zijn voor een periode van minimaal 20 weken, op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste en leergierige marketing en/of communicatie student(e) die in eerste instantie de social media van Treat (en eventueel van opdrachtgevers) verzorgt. Daarnaast worden we blij van een stagiair(e) die geïnteresseerd is in andere creatieve taken binnen de evenementen wereld, en ons daarin bij kan staan.

Wat houden de werkzaamheden in:
Onze stagiair(e) heeft als belangrijkste verantwoordelijkheid het bijhouden van de website en social media kanalen. Ook het inplannen en schrijven van de nieuwsbrief behoort tot de werkzaamheden van onze stagiair.

Verder heeft onze stagiair(e)s als belangrijke taak het ondersteunen van het vaste team en de verschillende projectmanagers. Dit gaat voornamelijk om ondersteuning in de executie van de lopende projecten en het doen van research voor de concepten die ontwikkeld en geschreven moeten worden.

Welke eigenschappen zoeken wij in een stagiair:
Bij Treat krijg je als stagiair(e) veel vertrouwen en vrijheid, hier moet je goed mee om kunnen gaan en je moet je eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen. Je denkt mee en durft je mening te geven. Je bent enthousiast en creatief en goed in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken. Verder kun je goed schrijven, zowel Nederlandse als Engels, voor online en offline. Je bent energiek en gemotiveerd, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je vindt het leuk om op projectbasis te werken en hebt affiniteit met de evenementen/entertainment industrie.

Welke begeleiding kunnen wij bieden
Onze creatief directeur is verantwoordelijk voor alle processen omtrent creatie bij Treat. Onze marketing directeur is verantwoordelijk voor alle marketing en sales van de projecten. De conceptmanager is tevens aanspreekpunt voor de executie en is beschikbaar voor ondersteuning tijdens je stage.
Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten en projectmanagers, hoe veel of weinig informatie en kennis je daar uit haalt ligt uiteraard aan jezelf…

Stagevergoeding:
Stagevergoeding in overleg, afhankelijk van het aantal dagen en het soort stage.

Stageperiode:
Minimaal 20 weken, 3 dagen per week.

Contact:
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een mail met je cv naar:
mariken@treat-amsterdam.nl