CREATIEVE DUIZENDPOOT GEZOCHT!.

Posted on juni 1st, 2015

Wanted: nachtvlinder die van aanpakken weet voor een uitdagende stage bij Treat

Treat Amsterdam is een creatief bureau dat gevestigd is in de Amsterdamse Pijp gespecialiseerd in concept en show. Jarenlange ervaring in de entertainment en evenementen wereld, heeft ertoe geleid dat Treat in staat is vooruitstrevende concepten te ontwikkelen voor de entertainment industrie. Enkele grote projecten uit het portfolio van de afgelopen periode zijn bijvoorbeeld Dance Valley en het Edison Pop Gala 2015.

Werkzaamheden:

Als Social Media Stagiair zijn jouw hoofdtaken het beheren en groeien van de online kanalen waarbij je actief (online) content produceert. Dit zal voornamelijk zijn voor de website, de social media kanalen en de nieuwsbrief en eventueel voor opdrachtgevers.

Verder bied je hulp waar nodig aan het Treat team. Er wordt veel gewerkt op projectbasis, waardoor de werkzaamheden heel divers zijn; van research voor concepten tot de daadwerkelijke ondersteuning in de executie.

Profiel:

Je volgt een HBO of WO studie in de richting marketing en/of communicatie. Je beschikt over een creatieve mindset, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je voelt je thuis in de media wereld. Je durft initiatief te nemen en hebt een spontane persoonlijkheid. Bovendien heb je affiniteit met de evenementen/entertainment wereld. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Wij bieden:

Een klein maar levendig bedrijf met fanatieke creatievelingen waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Voor de stagiair die veel initiatief durft te nemen zijn er ruime mogelijkheden om echt mee te werken en veel te leren. Er wordt daarnaast een kleine stagevergoeding geboden.

Periode:

Te beginnen per 1 september (indien mogelijk eerder!) voor minimaal 20 weken.

Solliciteren:

Enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar mariken@treat-amsterdam.nl.